flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись навчання з протипожежної безпеки

12 травня 2023, 15:24

12 травня 2023 року на виконання   Заходів щодо покращення протипожежного захисту приміщень місцевих загальних судів Львівської області спільно з провідним інспектором Золочівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області, майором служби цивільного захисту Володимиром Райтою та відповідальною особою за пожежну безпеку Буського районного суду Львівської області Ігорем Барановським проведено «Інструктаж правил пожежної та техногенної безпеки».

Інструктажі з пожежної безпеки - це обов’язкова профілактика подібних проблем та чіткі дії колективу під час виникнення надзвичайних ситуацій.

За характером і часом проведення протипожежні інструктажі поділяються на вступний, первинний на робочому місці, повторний, плановий та цільовий.

Учасники дізнались про необхідні протипожежні заходи та дії в разі виникнення пожежі; отримали навички з використання вогнегасників та вжиття заходів щодо недопущення виникнення пожеж.

Захід проведений для вивчення першочергових заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

На завершення зустрічі Володимир Райта повідомив, що за статистикою більшість пожеж трапляється з вини людини. Це обумовлено відсутністю знань вимог та правил пожежної безпеки, або халатним ставленням до їх виконання.

Працівники суду дякують  головному інспектору Золочівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області Володимиру Райті за проведення інструктажу, теоретичних та практичних навчань, які були дуже змістовними та корисними.