flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей, підсумки

19 грудня 2011, 10:00


Підсумки проведеного заходу

у Буському районному суді Львівської області

      

         30 листопада 2011 року став особливим днем в суді!

 

           Нам вдалося!

Такий захід проведено вперше з початку існування суду і за ініціативи Державної Судової адміністрації України та ТУ ДСА України у Львівській області!

            Всім, з ким ми спілкувалися напередодні було цікаво «День відкритих дверей в суді».

             Про цей захід були повідомлені Відділ Державної виконавчої служби Буського управління юстиції Львівської області, Буський центр соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді, вчителі та учні загальноосвітніх навчальних закладів району, громадяни.

            До нас завітали учні 10-х класів Буської ЗОШ 1-111 ст. №1, №2. з класним керівником. Також прийняли участь представники ВДВС Буського управління юстиції Львівської області Шеремета М.М., Вільшанецька Д.С.

 І діти і вчителі готувались до заходу і були активні.

             Була показана робота судової міліції, учні відвідали кабінет голови суду та зал судових засідань, де вони змогли  сфотографуватися.

            Ознайомилися з роботою канцелярії, де присутні дізналися про реєстацію, рух документів, що надходять до суду, порядок роботи з комп»ютерною програмою «Документообіг загальних судів».  

             За підсумками проведеного заходу перед учнями виступили та відповіли на всі поставлені запитання голова суду, представники ВДВС Буського управління юстиції Львівської області.

Присутні позитивно відгукнулися про День відкритих дверей та висловили побажання й в подальшому брати участь в подібних заходах.

 

Адміністрація суду!