flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗРАЗОК Адміністративна позовна заява про включення до списку виборців за місцем проживання

21 травня 2014, 16:01
Адміністративна позовна заява про включення до списку виборців за місцем проживання
 
 
До_________ районного суду ____________
адреса:________________________
 
Позивач: Особа_1, проживаю за адресою:________________________,
 тел.:____________________________
 
Відповідач:  дільнична виборча комісія №  територіального виборчого округу №, адреса:__________________________, тел.:___________________________
 
Адміністративна позовна заява
 
про включення до списку виборців за місцем проживання
 
Ознайомившись із списком виборців на цій дільничній виборчій комісії №  територіального виборчого округу №, я не знайшов себе у списку виборців.
Згідно із записами у моєму паспорті серії____ №______, виданого "_" _____ 20__ року ________ РВ ПМУ УМВС України в ________ області, я зареєстрований за адресою: кв.__ у б. №__ по вул.________ у м._________. Згідно із довідкою дільничної виборчої комісії №  територіального виборчого округу № , що у м._________, я до списку виборців цієї дільничної комісії не внесений. Згідно з вимогами ч. 2 ст. 39 Закону України «Про вибори народних депутатів України, до попереднього списку виборців для звичайної виборчої дільниці включаються громадяни України, яким виповнилося або на день голосування виповниться вісімнадцять років та які відносяться за виборчою адресою до цієї виборчої дільниці відповідно до відомостей Державного реєстру виборців. Виборець може бути включений до списку виборців тільки на одній виборчій дільниці.
    Вважаю, що у цьому випадку є усі підстави для внесення мене у списки виборців, так як я є громадянином України, за віком маю право голосу та місце реєстрації.
   На підставі викладеного, керуючись ст. 173 КАС України, -       
 
ПРОШУ:
 
Зобов’язати дільничну виборчу комісію №  територіального виборчого округу №    , що у м._________________, внести мене, який мешкаю у кв. №__, б. №__ по вул.________ у м.________, до списку виборців.
 
Додаток:
Копія паспорта
довідка
 
Дата                                                                                                                                        Підпис